Tap i Bergen

Brann - Lillestrøm 2-0

Annonse:

Det ble som forventet en tøff kamp på Brann Stadion. Ingen av lagene skapte noe særlig foran motstanderens mål, men hjemmelaget var mest effektive og vant 2-0.

Hjemmelaget fikk den første sjansen, da Arnold Origi ble avblåst for å ha tatt ballen utenfor 16-meteren. Frisparket gikk i stangen og ut i feltet, og ble etter hvert klarert.

Like etter lykkes det for hjemmelaget, da en dårlig klarering endte hos Branns Barmen. På innlegget fikk Devyer Vega stå helt alene og styre inn 1-0.

Den neste halvtimen var det hjemmelaget som hadde ballen mest, men vi lå disiplinert i forsvar og nektet Brann å komme til sjanser.

Etter 36 minutter var Erik Brenden nær ved å sette inn utlikningen. På et innlegg fra Mathew var han først på ballen, og bare en refleksredning fra Brann-keeperen hindret scoring.

Det skjedde ikke så mye mer i første omgang, og spillerne gitt inn til pause på stillingen 1-0.

Andre omgang var jevnere enn første, men fortsatt klarte ingen av lagene å skape store sjanser. Et kvarter ut i omgangen ble Udo byttet inn for Charles.

Med to spisser klarte vi å skape noe mer trykk fremover, men fortsatt uteble de store sjansene.

Ti minutter før slutt ble Fredrik Krogstad byttet ut til fordel for Marco Tagbajumi.

Igjen skulle hjemmelaget være effektive. En corner endte opp hos innbytter Jonas Grønner på bakre stolpe. Han banket ballen i mål, og Brann ledet 2-0.

Før kampen ebbet ut fikk vi nok en stor sjanse. Først forsøkte Frode Kippe en heading, men ballen ble klarert ut til Mads Haakenstad. Han forsøkte et skudd, men traff like utenfor.

Det skjedde ikke mer på Brann stadion, og hjemmelaget beholdt dermed poengene.

Takk til alle som tok turen over fjellet for å støtte oss!