Takker Stiftelsen Dam for støtte til 3er-fotball: LSK Unified ønsker flere spillere

LSK Unified har virkelig gjort seg bemerket denne sesongen med seier i Norway Cup og NM. Nå ønsker man å rekruttere enda flere spillere.

Annonse:

LSK Unified er et av syv idrettsprosjekter som tidligere i år mottok støte fra Stiftelsen Dam for å inkludere mennesker som er mindre representert i idretten.

- Før sesongen i år etablerte vi et 3er-lag for å kunne gi et bredere og bedre tilbud. Det har resultert i at vi har fått spillere som aldri har spilt fotball før, noe vi er veldig glade for. 3er-laget vant også landsturneringen (NM) i Kristiansand tidligere denne måneden. Vi ønsker å sende en stor takk til Stiftelsen Dam for støtten slik at vi har mulighet til å øke mangfoldet i LSK og på Romerike, sier primus motor i LSK Unified, Stig Martin Sandvik.

Les også: LSK Unified til topps i Norway Cup!

I 1999 etablerte han LSK Unified som et tilbud tilrettelagt spesielt for utviklingshemmede, funksjonshemmede og/eller mennesker som har utfordring med sosial tilpasning. Hensikten er å tilrettelegge for fotball der deltagelse på ordinære fotballag ikke er mulig. På Unified-laget kan alle som liker å spille fotball delta, uavhengig av fotballferdigheter, alder og kjønn.

Nå håper Sandvik at enda flere spillere ønsker å bli en del av LSK Unified.

- LSK er opptatt av å ha et tilbud til alle som ønsker å delta. Det er bare å ta kontakt med meg hvis man vil bli en del av LSK Unified, sier Stig Martin Sandvik.

Sandvik treffes på telefonnummer 958 30 485 eller email: [email protected]

Les også: Fotballkretsens gullmerke til Stig Martin Sandvik

Annonse fra Eliteserien: