Takk for innsatsen og lykke til videre, Magnus Knudsen!

I dag ble det klart at Magnus Knudsen fortsetter karrieren i AGF Århus. Sportssjef Simon Mesfin takker 22-åringen for fremragende innsats i LSK.

Annonse:

Etter 2021-sesongen ble Knudsen solgt til Rostov, men det tok ikke mange månedene før han LSK fikk hentet ham tilbake på lån da Russland gikk til krig mot Ukraina.

I morgen går låneavtalen ut, og det er nå klart at midtbanespilleren går på en ny utlånsavtale til Uwe Röslers AGF.

- Det har ligget i kortene at Magnus etter halvannet års lån skulle videre nå. Vi ønsker å takke ham nok en gang for god innsats for klubben, og er veldig stolte over å ha fått fram en så god spiller gjennom vårt akademi. Han har gitt alt for LSK i løpet av den tida han har vært her, og det setter vi umåtelig stor pris på. Vi ønsker Magnus lykke til videre i karrieren, og døra vil ikke være stengt for ham her ved en senere anledning, sier Mesfin.

Selv er Knudsen veldig takknemlig for alle årene han har hatt i LSK. Han kom hit som en ung gutt, og fikk sin Eliteserie-debut i en alder av 18 år og to måneder borte mot Haugesund i august 2019.

- Jeg kom til Lillestrøm som 13-åring, og i løpet av disse ni årene har dette utvilsomt blitt klubben i mitt hjerte. Jeg har lært masse, fått mange gode venner og store opplevelser som jeg tar med meg resten av livet. Så satser vi på at det kan bli et gjensyn ved en senere anledning. Nå føler jeg at AGF Århus er en perfekt klubb for meg og jeg gleder meg til å ta fatt på karrieren her i Danmark, sier Knudsen.

Annonse fra Eliteserien: