Svendsen-spesial sikret seier mot Jerv

(Lillestrøm - Jerv 1-0) Tobias Svendsens strålende scoring etter åtte minutter reddet tre svært viktige poeng for Lillestrøm.

Moldenseren - spilte som en virvelvind i åpningsminuttene - både regisserte og avsluttet angrepet som endte med 1-0: Høyrekanten tok med seg ballen inn i banen, spilte vegg med Tryggvi Hrafn Haraldsson - og satte inn ledermålet mellom beina på Jerv-keeperen.

LSK styrte det meste av kampen, men klarte aldri å roe ned nervene til publikum med å doble ledelsen.

Simen Kind Mikalsen var nærme da han spilte vegg med Haraldsson etter 19 minutter, men venstrebacken var ikke like presis i møte med gjestenes sisteskanse - som reddet skuddet.

Etter pause hadde både Torbjørn Kallevåg, Tryggvi Haraldsson og Thomas Lehne Olsen brukbare forsøk. Det ble imidlertid mye nesten og litt for upresist foran Jerv-målet.

Den aller største sjansen fikk innbytter Daniel Gustafsson på overtid. Skuddet ble imidlertid reddet av Øystein Øvretveit.

Det solide matchvinnermålet til Tobias Svendsen reddet tre svært viktige poeng for Lillestrøm. Samme Svendsen scoret for øvrig også to mål mot Jerv for HamKam tidligere i sesongen. Foran søndagens hjemmekamp mot KFUM er det fem poeng ned til Sogndal på kvalifiseringsplass.