Svendsen solgt til Odd: - LSK vil alltid ha en stor plass i hjertet mitt

En publikumsyndling og en kjernekar som har satt sine spor både på og utenfor banen forlater Lillestrøm: Tobias Svendsen er solgt til Odd.

Annonse:

Driblefanten, som fyller 24 år 31. august og bare hadde kontrakt ut året, føler at en overgang til telemarkingene er det han trenger for å kunne ta ytterligere steg som spiller.

- Jeg følte at det var riktig timing. Jeg har vært her i tre år, har et halvt år igjen av kontrakten - og trenger mer spilletid på et sted der jeg vet jeg skal være de neste årene. Jeg føler at Odd er en god match, men det er ikke lett å forlate Lillestrøm.

Les også: Tobias Svendsen kåret til årets forbilde i Eliteserien

- Jeg har merket at jeg har vært litt trist de siste dagene. Jeg har blitt veldig glad i både byen, klubben, folkene, spillerne og supporterne. Jeg har fått veldig mange gode venner her, og det blir rart ikke å møte lagkameratene igjen hver dag. Jeg vil også takke for all støtte jeg har fått de siste årene fra supporterne. Lillestrøm vil alltid ha en stor plass i hjertet mitt, sier Tobias Svendsen.

- Det er ikke lett å ta farvel med en så god spiller og et så fint menneske som Tobias Svendsen, men slik er fotballen noen ganger. Han føler at han trenger å spille mer regelmessig, og da kan det være fornuftig å fortsette karrieren i Odd. Vi ønsker Tobias alt godt fremover. Ikke minst mot Vålerenga på søndag, sier sportssjef Simon Mesfin.

- Det blir vel neppe helt derby-atmosfære, men det blir en kul første kamp for Odd. Vi får satse på at jeg bidrar til seier og at det blir en slags avskjedsgave til Lillestrøm, sier Svendsen med et smil.

LSK takker Tobias Svendsen for innsatsen de tre siste årene og ønsker ham lykke til i Odd!

Annonse fra Eliteserien: