Svendsen scoret hat trick på 16 minutter!

(Skedsmo - Lillestrøm 0-4) Noen fikk nok litt puls da Knut-André Skjærstein ble utvist etter 52 minutter på stillingen 0-0. Men Tobias Svendsen roet alt av LSK-nerver ved å score et ekte hat trick på 16 minutter. Philip Slørdahl scoret Lillestrøms siste på en nydelig heading.

Annonse:

Svendsen var selvsagt den alle ville ha en selfie med etter kampen etter sitt målshow på det som ble en hyggelig cupkveld på Skedsmo stadion.

- Jeg tror aldri jeg har scoret hat trick i en obligatorisk A-lagskamp før, så det var gøy, det. En artig kveld foran mye folk, akkurat slik en kamp i cupens første runde skal være, sier Svendsen etter 4-0-seieren.

Tidligere LSK-keeper Marcus Dyngeland, leverte en rekke gode redninger og holdt Skedsmo lenge inn i kampen, men måtte til slutt kapitulere da Svendsen etter hvert siktet inn skuddfoten.

DEBUTANT: Leandro Elvestad Neto fikk sin LSK-debut og gjorde en god figur som venstre indreløper. Vetle Dragsnes og Espen Garnås ga tommel opp for 18-åringens innsats.

Gledelig var det også at Leandro Elvestad Neto fikk sin LSK-debut. 18-åringen hadde mange gode involveringer og viste at han er en spennende spiller for fremtiden.

På den negative siden: Thomas Lehne Olsen måtte hinke av banen med en vridning i leggen. Noe klart svar på skadens omfang var det ikke mulig å få onsdag kveld, men vi krysser fingrene for at den ikke er alvorlig.

Rundt 1500 tilskuere hadde møtt fram på Skedsmo stadion, og hjemmelagets tilhengere var med på å skape en bra ramme i cupkampen mellom de to naboene.

- Vi må gi honnør til Skedsmo og ikke minst keeperen deres for å holde stand lenge, men jeg var aldri spesielt bekymret for avansementet. Vi takker Skedsmo for et fint arrangement og en god kamp, sier Geir Bakke.