Svendsen matchvinner mot Ull/Kisa

(Lillestrøm - Ull/Kisa 3-2) Årets første test mot Ull/Kisa endte med at LSK vant 3-2 etter Tobias Svendsens matchvinnende scoring.

Det skulle egentlig vært spilt en internkamp i LSK-Hallen fredag, men den ble erstattet med en treningskamp på 2 x 35 minutter mot Ull/Kisa.

Lillestrøm tok ledelsen etter 7 minutter ved prøvespiller Wolo Coulibaly før Sondre Sørløkk utlignet til 1-1 på straffespark. Ull/Kisas Petter Hokstad fikk seg en stygg smell i duellen som førte til straffesparket, og ble båret av banen. Vi krysser fingrene for at det går bra med unggutten.

Like etterpå dro Pål-André Helland seg fint fri og satte ballen i det lengste hjørnet da LSK gikk opp til 2-1.

Se intervju med Helland her:

Sørløkk utlignet til 2-2 i det som var en jevnspilt andre omgang. Like før slutt sikret imidlertid Tobias Svendsen hjemmeseier i naboduellen da han på fint vis skjøt inn 3-2-målet fra 18-19 meter.

- Jeg fikk ballen like utenfor 16-meteren, og tenkte at det bare var å klemme til. Jeg var heldig og den gikk i hjørnet. Fint, det, sier Tobias Svendsen.

- Det gnistret vel ikke av oss, og det var mange tunge bein i andre omgang. Men vi tar det som en fin gjennomkjøring, sier tillegger kantspilleren.

Fredag 4. februar er Stabæk motstander i LSK-Hallen. Avspark er klokka 14.00.

LSKs lag (3-4-3): Mads Hedenstad Christiansen (Knut-André Søyland Skjærstein i 35 min) – Colin Rösler, Philip Slørdahl, Tom Pettersson (Igoh Ogbu i 35 min) – Lars Ranger (Uranik Seferi i 7 min), Fredrik Krogstad (Ulrik Mathisen i 35 min), Eric Taylor, Vetle Dragsnes – Pål-André Helland (Tobias Svendsen i 35 min) Wolo Coulibaly, Gjermund Åsen (Henrik Skogvold i 7 min).