Superduoen fortsetter å score: LSK til kvartfinalen i NM

(Sogndal - Lillestrøm 1-2) Akor Adams og Thomas Lehne Olsen scoret i sin tredje kamp på rad, og Lillestrøm sikret kvartfinaleplassen i NM med borteseier i Sogndal.

Adams sendte LSK i ledelsen allerede etter et drøyt minutt, og da var det nok mange som trodde avansementet langt på vei var sikret. Men Sogndal kjempet seg inn i kampen og det var ikke ufortjent at hjemmelaget utlignet til 1-1 etter 30 minutter.

I andre omgang hevet Lillestrøm seg nok til å dra i land seieren. Avgjørelsen falt etter 70 minutter da Thomas Lehne Olsen headet Gjermund Åsens corner i mål.

Nå venter Tromsø på bortebane neste helg i kvartfinalen av NM 2022. Med seier der vil LSK spille semifinale hjemme på Åråsen mot enten Bodø/Glimt, Viking eller Rosenborg.