Støtt LSK: Kjøp propangass til grillen på Åråsen

Her innvier Morten Bræin i Nippon Gases og daglig leder Robert Lauritsen i LSK den splitter nye døgnåpne propan-automaten utenfor Rema 1000 på Åråsen.

Annonse:

Grillsesongen er her for fullt, og nå kan du slå to fluer i en smekk: Først kan du kjøpe grillmaten din på Rema 1000 på Åråsen. Så kan du kjøpe og bytte propanflasker 50 meter fra inngangspartiet på daglivarebutikken - samtidig som du støtter Lillestrøm Sportsklubb.

- Vi er glade for å få på plass den første Nippon Gases-automaten her i Lillestrøm. Håpet er at så mange som mulig velger å kjøpe propangass til grillen sin her. Da støtter du samtidig LSK med penger. En stor takk både til Rema 1000, Ragde Eiendom og LSK for flott samarbeid, sier regionansvarlig i Nippon Gases, Morten Bræin.

Her kan du kjøpe billetter til søndagens kamp mellom LSK og Odd på Åråsen!

Daglig leder Robert Lauritsen sørget selv for å innvie den døgnåpne automaten med å kjøpe propangass til grillen på 17. mai.

Mest Lest

- Dette er både enkelt og effektivt. Her håper vi mange LSK-venner vil kjøpe propangass, sier Lauritsen.

Nippon Gases er en av Norges ledende produsenter, markedsførere og distributører av industri- og spesialgasser samt tørris. Her kan du lese mer om produktene!

Her kan du se video av Lauritsens gass-kjøp:


Annonse fra Eliteserien: