Stortap i Bodø: - En fryktelig svak kamp

(Bodø/Glimt - Lillestrøm 4-0) Et skadeskutt LSK var ikke i nærheten av poeng borte mot Bodø/Glimt. Nordlendingene var klart best og vant 4-0.

- Vi klarte ikke å stå i mot trykket, og det er synd. En svak kamp for vår del, konstaterer kaptein Frode Kippe.

Med Tobias Salquist ute med karantene ble Simen Rafn flyttet inn som midtstopper, og Josef Baccay fikk sin første start i Eliteserien som venstreback. Men kampen ble en stor skuffelse for et LSK som i perioder slet voldsomt mot et sprudlende Glimt-lag.

- En fryktelig svak kamp fra vår side. I tillegg møtte vi en god motstander, sier trener Jörgen Lennartsson i intervjuet med Eurosport etter kampen.

Amor Layouni ble kampens store spiller med tre mål for Glimt. Det første satte han inn allerede etter 14 minutter. Geir André Herrem doblet ledelsen etter 33 minutter, og like før pause punkterte Layouni i realiteten kampen med 3-0-scoringen.

52 minutter ut i kampen holdt Glimt-vingen lekestue innenfor LSKs 16-meter og fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Thomas Lehne Olsen og Alex Dyer kom til hver sin store sjanse i første omgang, men ellers skapte LSK svært lite på Aspmyra.

- Det er skuffende at vi ikke klarte å skape mer i andre omgang, sier Frode Kippe.

Med seieren er Glimt nummer to i Eliteserien. LSK er på 13. plass foran lørdagens møte med Rosenborg - som er under streken.