Storseier i første møte med Grorud i Østlandsligaen

(Grorud - Lillestrøm 3-13) Onsdag 27 september satt vi oss i LSK bussen i retning Groruddalen. For første gang har Grorud i år et gatelag og vi var veldig spente på å møte dem. Vi ble tatt imot på strålende vis av Grorud-gjengen og vi fikk kaffe og frukt i garderoben.

Annonse:

Av Vidar Gundersen, trener gatelaget Løse Fugla

Grorud manglet noen spillere, så to av våre ble lånt ut til dem i denne kampen. Tusen takk til Rune og Pål som meldte seg frivillig!

Været skiftet fra regn i luften til god temperatur og noen glimt med sol. Dette la grunnlaget for en gøy match. Lagene varmet godt opp og kampen ble blåst i gang.

LSK tok styringen med en gang, men det skulle gå 10 minutter før dagens første scoring. Etter å ha rullet opp flere fine angrep, men ikke fått ballen i mål, satte Mikal inn dagens første. Etter dette bølget kampen litt frem og tilbake før Ali satte to null.

STORSEIER: Gatelaget Løse Fugla vant hele 13-3 i onsdagens kamp mot Grorud.

Grorud fikk en redusering før Bala roet nervene med 1-3 scoring rett før pause. Andre omgang startet veldig bra og Ali, Kim, Mikal og Atle får hver sin scoring og legger på til 1-8, før Grorud setter inn en redusering. Kampen er i perioder jevn, men LSK har god kontroll og viser veldig gode tendenser når spillet først sitter. Da er vi gode!

Vi byttet mye i løpet av kampen og alle fikk spille noenlunde likt i antall minutter. Yaffar, Ilyas og Ken scorer før Grorud reduserer på nytt til 3-11. På slutten får LSK klemt inn to scoringer til da det tilsynelatende så ut som Tove fikk en skotupp på ballen og la på til 3-12 før Ilyas punkterte kampen totalt med å legge på til 3-13, noe som også ble sluttresultatet. Kampen bar preg av utrolig fin stemning mellom lagene, noe som resulterte i full score på fairplay til begge lag. Dermed fikk LSK fire poeng i kampen om fair play prisen i årets østlandsliga. Nå ligger vi godt an til å vinne denne om vi fortsetter den gode trenden. Samhold på ekte!

Etter kampen spiste vi nydelig pizza sammen med Grorud, før vi satte oss på bussen i retning Lillestrøm. Tusen takk til Grorud for en kjempefin dag hos dere og topp stemning! Vi ønsker dere masse lykke til i resten av sesongen og gleder oss til å møte dere igjen!

Neste kamp for Løse Fugla er hjemme mot Ham-Kam i LSK-hallen onsdag 11. oktober. Kick off kl 13.00. Gratis inngang. Vel møtt!