Stoppertalentet Lucas Svenningsen (17) klar for LSK

Velkommen til LSK, Lucas Svenningsen! Ull/Kisas lovende 17-åring har signert på en treårskontrakt gjeldende fra 17. juli.

Annonse:

- En stor dag. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og begynne å spille her, sier Jessheim-gutten på 195 centimeter.

Han har allerede fått mange kamper for Ull/Kisa i 2. divisjon, og har landskamper for både G16 og G17. Nå føler han at tiden er inne for å ta det neste steget. Svenningsen var ønsket av flere klubber, men valget falt heldigvis på LSK.

- Jeg har spilt i Kisa hele livet. De siste årene har det gått fort, og jeg har fått mer og mer tillit. Nå håper jeg å utvikle meg enda mer i Lillestrøm. Først og fremst skal jeg bli bedre, men på sikt ønsker jeg å spille meg inn på laget - og spille ute på matta her, sier den ambisiøse midtstopperen.

STORT TALENT: Med sine 195 cm har Lucas Svenningsen gode forutsetninger for å lykkes som midtstopper. Agent Håvard Nordtveit - tidligere LSK- og landslagsstopper - og sportssjef Simon Mesfin er glade for at karrieren fortsetter på Åråsen.
STORT TALENT: Med sine 195 cm har Lucas Svenningsen gode forutsetninger for å lykkes som midtstopper. Agent Håvard Nordtveit - tidligere LSK- og landslagsstopper - og sportssjef Simon Mesfin er glade for at karrieren fortsetter på Åråsen.

- Et stort forsvars-talent som vi kjenner veldig godt, også gjennom Wang Toppidrett Romerike-systemet. Der har vi fått kartlagt kvalitetene og utviklingen hans over tid. Han har vært på et bra sted i Ull/Kisa nå der han har fått spille 2. divisjon i ung alder. Men både vi, Ull/Kisa og foreldrene hans føler at timingen på å ta det neste steget er nå, sier sportssjef Simon Mesfin.

Ull/Kisas arbeidende styreleder Cato Strømberg er veldig glad for at klubbene er blitt enige om en overgang for unggutten som fylte 17 år i januar.

- Vi er veldig stolte av å kunne selge Lucas til LSK. Lucas har vokst opp på Jessheim og gått gradene i Ull/Kisa, og er nok et eksempel på den gode jobben som er blitt gjort i utviklingsavdelingen hos oss. LSK er blant de aller beste klubbene i Norge på utvikling, og vi ønsker Lucas masse lykke til på Åråsen, sier Strømberg.

Svenningsen har signert på en treårsavtale og er formelt LSK-spiller når overgangsvinduet åpner 17. juli.

Se video-intervju med Lucas Svenningsen:


Se video-intervju med Simon Mesfin:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 04.06.2024
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (foto/video)