Stillingsutlysning: Bli med å forme framtidens kjøkken på Åråsen

Vi er inne i en vurderingsfase knyttet til framtidig kjøkkendrift på Åråsen, hvor både egne kokker og ekstern catering er aktuelle løsninger. I den forbindelse ønsker vi å komme i kontakt med dyktige kokker som motiveres av å bygge opp et profesjonelt kjøkkenmiljø i klubben dersom dette blir valgt som vei videre.

Annonse:

Arbeidsgiver: Lillestrøm Sportsklubb
Stillingstittel: Kokk(er)
Stillingstype: Timebasert / deltid / fleksibel prosent
Arbeidssted: Åråsen Stadion
Søknadsfrist: 31.12.2025

Om Lillestrøm Sportsklubb

Lillestrøm Sportsklubb er en av Norges mest tradisjonsrike fotballklubber, kjent for profesjonalitet, engasjement og et sterkt fellesskap. Som ferske Norgesmestere og tilbake i Eliteserien står vi nå foran en ny fase der vi ønsker å utvikle oss videre — både sportslig og i alt vi gjør utenfor banen.

Vi er inne i en vurderingsfase knyttet til framtidig kjøkkendrift på Åråsen, hvor både egne kokker og ekstern catering er aktuelle løsninger. I den forbindelse ønsker vi å komme i kontakt med dyktige kokker som motiveres av å bygge opp et profesjonelt kjøkkenmiljø i klubben dersom dette blir valgt som vei videre.

Om stillingene

Dersom LSK etablerer et eget kjøkkenmiljø, vil vi trolig ansette to kokker som i fellesskap vil ha ansvar for matservering til spillere, gjester og VIP-områder på kampdager.

1. Ernæring for spillere

  • Tilberedning av frokost og lunsj på hverdager.
  • Fokus på riktig ernæring basert på treningsbelastning og sesong.
  • Menyplanlegging i samarbeid med klubbens støtteapparat.
  • Skape gode matvaner og trivsel i spillergruppen.

2. Mat til konferansesenter og VIP

  • Matservering til møter, kurs og eksterne arrangementer.
  • Produksjon til VIP-områder på kampdager.
  • Varierte menyer og profesjonell standard i alle ledd.

3. Fleksibel arbeidsdeling mellom to kokker

  • Samarbeid om ukesplan og drift.
  • Mulighet for å fordele ansvar etter kompetanse og tilgjengelighet.
  • Stabil drift selv i perioder med fravær eller høyt aktivitetsnivå.

Arbeidstid og stillingsprosent

Arbeidstid og omfang avtales individuelt, og vil variere gjennom året avhengig av klubbens behov og aktivitet. Dette betyr at det kan være:

  • perioder med mer arbeid (f.eks. kampdager, konferanser, arrangementer)
  • perioder med mindre aktivitet

Vi er åpne for både timebasert ansettelse, deltid eller tilnærmet full stilling for rett kandidat. Oppgi gjerne ønsket stillingsprosent i søknaden.

Arbeidsoppgaver

  • Produksjon av varm- og kaldmat til daglig drift.
  • Mat til spillere, ansatte, konferanser og events.
  • VIP-matproduksjon på kampdager (rullerende turnus).
  • Bestillinger, råvarekontroll og kostnadskontroll.
  • IK-mat, hygiene og renhold.

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som kokk er en fordel, men ikke et krav.
  • Erfaring fra kantine, restaurant, storkjøkken eller catering.
  • Interesse for idrettsernæring er et pluss.
  • Gode samarbeidsevner og evne til å jobbe selvstendig.
  • Strukturert, ryddig og serviceorientert.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som:

  • er fleksibel og trives med varierte dager
  • liker å jobbe i team
  • leverer kvalitet og profesjonalitet
  • tåler høyt tempo i perioder
  • skaper gode opplevelser både for spillere og gjester

Vi tilbyr

  • En unik mulighet til å være med å bygge opp et nytt kjøkkenmiljø i LSK.
  • En variert og sosial arbeidshverdag.
  • Moderne fasiliteter og gode rammer.
  • Konkurransedyktige vilkår og fleksible løsninger.

Søknad

Send søknad og CV til [email protected] snarest mulig og senest 31.12.
Søknader vurderes fortløpende.

Annonse fra Obos-ligaen: