Se høydepunktene: Sterk borteseier i Tromsø

(Tromsø - Lillestrøm 1-2) Thomas Lehne Olsen var tilbake etter sin skade og spilte en helt avgjørende rolle i den sterke borteseieren i Tromsø med «halvannen» scoring.

Først headet han ballen i mål via Tromsø-spiller Kent Are Antonsen, deretter scoret han på et nydelig skudd helt nede i hjørnet.

- Halvannet mål, kan vi vel si at det var. Deilig å ta med seg denne seieren inn i ferien. Det har vært en veldig rar sesong der vi omtrent har vunnet i annenhver kamp, gjort det bra i cupen, dårlig på hjemmebane og bra på bortebane, sier Thomas Lehne Olsen.

TAKKET FANSEN: LSK-spillerne satte stor pris på støtten fra de som hadde tatt turen til Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Tromsø reduserte midtveis i andre omgang, men foran nærmere 200 LSK-supportere på Romssa Arena rodde LSK i land seieren. Også en tredje scoring var i nettmaskene, men den ble noe tvilsomt annullert for offside.

- Vi sliter i perioder i andre omgang, men det ble bedre da vi satte inn Sander (Moen Foss) som en tredje midtstopper. Vi gleder oss veldig over denne seieren. Så skal vi bli enda bedre utover i sesongen, sier Andreas Georgson.

Nå tar LSK ferie på 11. plass. Neste kamp er hjemme mot KFUM torsdag 27. juni. Her kan du kjøpe billett til møtet med Oslos beste lag!