Sterk 2-0-seier mot KFUM: To poeng unna opprykk!

(Lillestrøm - KFUM 2-0) Kaan Kairinens 2-0-scoring sørget for en særdeles viktig seier over KFUM. Med to kamper igjen er LSK nå kun to poeng unna garantert opprykk til Eliteserien.

LSK skapte massevis av sjanser mot Oslo-laget på Åråsen.

Allerede etterTryggvi Hrafn Haraldsson var svært nær å sende LSK i føringen. Skuddforsøket fra hjørnet av 16-meteren var meget godt, men avslutningen gikk på undersiden av tverrliggeren og ut.

Halvtimen var spilt da Kaan Kairinen ble spilt fri alene med KFUMs keeper, men avslutningen var i slappeste laget.

Først etter 44 minutter kom den forløsende scoringen. Aleksander Melgalvis slo inn foran mål der Thomas Lehne Olsen headet inn 1-0.

Etter 50 minutter smalt det nok en gang i metallet da Daniel Gustafsson skjøt fra skrått hold. To minutter etterpå skjøt Thomas Lehne Olsen like over fra fem-seks meter.

Og så - etter 53 minutter - gikk LSK opp til 2-0. Kaan Kairinen skjøt fra 20 meter via et KFUM-bein og i mål. Dermed er avstanden ned til Sogndal nå på fem poeng to runder før slutt.

Med seier borte mot HamKam på søndag er opprykket sikret. Skulle det gå galt der kan også opprykket sikres på mandag - hvis Ull/Kisa tar poeng mot Sogndal. Eventuelt holder det å slå Grorud i siste seriekamp på Åråsen.