Statistikk fra Fagerli: Ett målløst oppgjør av 45 mot Molde på Åråsen

At det skal bli scoringer på søndag er det mye som taler for. For på totalt 45 serie- og cupkamper på Åråsen siden det aller første i Hovedserien i 1957 (4-0), er det endt 0-0 kun en eneste gang, i 1985.

Annonse:

I fjor endte begge oppgjør i Eliteserien med borteseier – LSK vant 2-1 i Molde, mens seriemesteren vant 1-0 på Åråsen. Og det seiersmålet satt langt inne – seks minutter inn i tilleggstiden. En kort corner fra Kairinen, som igjen fikk tilbake ballen før han mistet til Fofana. Sistnevnte løp over halve banen og spilte perfekt til Hussain som trillet ballen mellom beina til keeper.

Hussain har for øvrig scoret i begge de to siste kampene på Åråsen.

Etter at Lillestrøm kom tilbake til Eliteserien, har LSK solide tall mot den regjerende seriemesteren!

  • 2022: LSK – Molde 0-1 (Hussain)
  • 2022: Molde – LSK 1-2 (Haugen – Ogbu, Fridjonsson)
  • 2021: Molde – LSK 3-3 (Risa, Hestad, Ohi – Åsen, Edh, Lehne Olsen)
  • 2021: LSK – Molde 1-1 (Ranger – Hussain)

Siste hjemmeseier kom i 2016 da Malaury Martin scoret kampens eneste mål i sesongens siste serierunde og berget med det plassen i Eliteserien.

LSK har vunnet 19 ganger hjemme mot Molde, mens de blå har 12 seirer, men en statistikk må de bryte. MFK har aldri vunnet to år på rad borte mot LSK.

Molde står med ett poeng på de to første kampene. Vi må ti år tilbake for en dårligere start. Da sto de med null poeng etter to kamper. I 2. serierunde vant LSK 2-1 i Molde med Frode Kippe som matchvinner på «bursdagen» til LSK.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Molde søndag kl. 19.15!

Se video-intervju med Thomas Lehne Olsen etter onsdagens seier over Strømsgodset:


Annonse fra Eliteserien: