Se høydepunktene: Sprudlende LSK tilbake på vinnersporet

(Lillestrøm - Strømsgodset 2-1) Sånn, ja! Scoringer av Gjermund Åsen og Vetle Dragsnes sørget for at LSK var tilbake på vinnersporet, men en unødvendig redusering av Strømsgodset gjorde det langt mer spennende enn nødvendig.

Dermed inntok LSK andreplassen i Eliteserien, tre poeng foran Bodø/Glimt på tredjeplass. Nordlendingene møter Tromsø på bortebane søndag.

LSK tok grep om kampen umiddelbart og skapte flere store sjanser. Etter 13 minutter kom ledermålet: Ylldren Ibrahimaj slo innlegg fra høyre, og på bakerste stolpe kunne Gjermund Åsen heade LSK i ledelsen.

To minutter før pause doblet Vetle Dragsnes ledelsen. Magnus Knudsen - som spilte en meget god kamp - var nest sist på ballen.

Lillestrøm fortsatte å kjøre på i andre omgang, og det var smått utrolig at ikke flere av de store sjansene sørget for flere mål.

I stedet reduserte Gustav Valsvik med ti minutter igjen å spille. Og på overtid avsluttet Jonatan Braut Brunes i tverrliggeren...

Men LSK dro uansett hjem en kjærkommen og fortjent seier.

Nå venter Rosenborg på Lerkendal neste søndag. Det kan bli interessant!