Vraket Stabæk, sponser Lillestrøm - to ganger

Nils Tveter og Torbjørn Bøhnsdalen nøyer seg ikke med å sponse Lillestrøm gjennom Ennte AS. Da de tok over Nemo-Q AS, skrev de like gjerne under på nok en samarbeidsavtale.

- Vi er genuint interesserte i klubben, laget og fotballen, og synes dette er moro, sier administrerende direktør Nils Tveter i det Rælingen-baserte selskapet.

LSKs salgssjef Espen Søgård gliste godt etter at de to gamle kjenningene nok en gang signerte under på en avtale i lokalene på Åråsen.

- Jeg prøvde å forklare at de allerede hadde en samarbeidsavtale med oss - gjennom Ennte AS - men de er generøse, og ville ikke ta noen snarveier. Derfor er nå også Nemo-Q en del av sponsorpoolen. Det setter vi stor pris på, sier Søgård.

Nemo-Q driver med køsystemer i butikker og online-booking, og vil blant annet lage et nytt bookingsystem til LSK-hallen som Søgård ser fram til å ta i bruk.

9 dager til første hjemmekamp mot Sarpsborg - kjøp sesongkort her!

Tveter tok raskt grep da han så at Nemo-Q sponset Stabæk. Det første han gjorde etter å ha kjøpt selskapet, var å avlyse samarbeidet med Bærum-klubben, og i stedet putte pengene inn i LSK.

- Vi kjøpte dette selskapet for ett år siden. Nemo-Q hadde da en samarbeidsavtale med Stabæk som vi fikk med på kjøpet. Da valgte vi å overføre den sponsorpakka til Lillestrøm. Vi ser verdien av å støtte laget vårt økonomisk, samtidig som vi støtter med en tjeneste i form av bookingsystem til LSK-hallen. Det gir oss en fin profilering utad, sier Tveter.

- For å gni det litt ekstra inn har vi også gjort en avtale som sier at Nemo-Q blir bortekamp-sponsor mot Stabæk på Nadderud, sier Søgård med et glis.

- Det er helt suverent å være en del av sponsorpoolen. Der samarbeider man godt, og kjøper varer og tjenester av hverandre, sier salgssjef Torbjørn Bøhnsdalen.

Ønsker du å bli LSK-partner? Send en mail til [email protected] eller ring på telefonnummer 90042761.

Annonse fra Eliteserien: