Spis på Egon - støtt LSK

Egon og Lillestrøm Sportsklubb er enige om en samarbeidsavtale som gir klubben prosenter på all mat som bestilles av LSK-tilhengere i restaturanten i Storgata 25.

Annonse:

Daglig leder Sebastian Idoff og markedskonsulent Jørgen Heen Enger skrev under avtalen i går. Nå kan altså gjestene spise på den populære restauranten samtidig som det gir LSK kroner i kassa.

Det holder å si at du er Lillestrøm-supporter når du bestiller på Egon, så går 10 prosent tilbake til klubben.

Hvis du er medlem av LSK, får du også 15 prosent rabatt på all mat du bestiller. I tillegg får alle medlemmene et spesialtilbud på frokostmenyen.

Her kan du melde deg inn i Lillestrøm Sportsklubb!

- Vi er veldig glade for å få til denne avtalen med Egon Lillestrøm. Det er viktig for oss at folk benytter seg av det lokale næringslivet, og nå kan det også sørge for at det kommer klubben til gode. Samtidig setter vi pris på at også medlemmene i LSK får en fordel når de spiser på Egon, sier Jørgen Heen Enger.

For å få medlemsrabatt må man vise medlemsappen (Spoortz) eller medlemskortet. Last ned Spoortz-appen i App Store eller Google Play, og benytt E-posten du får faktura på som brukernavn. Trykk «glemt passord» for å motta passord.

Her kan du lese mer om medlemsfordelene du får i LSK!

Annonse fra Eliteserien: