Spetalen sponser LSK: - Livredd for at Lillestrøm skal rykke ned

«God fugl»-aksjonen har samlet inn i overkant av 250 000 kroner. Tidligere Vålerenga-investor Øystein Stray Spetalen er – overraskende nok - blant sponsorene som har støttet intervju-serien med LSK-legendene.

Annonse:

Den fotballinteresserte finansmannen med følelser for Oslo-rivalen forklarer bidraget sitt slik:

- I flere år nå har jeg vært livredd for at Lillestrøm skal rykke ned. Det vil være en katastrofe for norsk fotball om vi mister kampene mellom Vålerenga og Lillestrøm, så jeg håper at mitt lille bidrag kan være med på å sørge for at dere får et lag som er godt nok til en plass midt på tabellen i 2018. Men ikke noe høyere, sier en lattermild Spetalen til lsk.no. 

Han valgte å bidra med 10 000 kroner på intervjuet med sin hyttenabo i Sandefjord, Torgeir Bjarmann.

Også en annen tidligere Vålerenga-leder, Jon H. Nordbrekken, har støttet «God fugl»-aksjonen der samtlige inntekter går til å finansiere en ny spiller i 2018.

- Jeg hadde årskort på Åråsen i mange år fra 1976 sammen med min gode nabo fra Rælingen, Skjalg Nakkim. LSK med Tom Lund var gode fotballopplevelser på 1970-tallet. Jeg ønsker Lillestrøm lykke til i finalen, sier Nordbrekken, som har vært styreleder både i Strømmen og i Vålerenga.

Også fra Trondheim og Rosenborg-hold er det «God fugl»-deltagelse. Eiendomskongen Kolbjørn Selmer, som var nummer fire på inntektstoppen ifølge skattelistene for 2016, er særdeles travinteressert, og gikk inn med 10 000 kroner på intervjuet med en annen traventusiast: Tom Lund. Episoden med den aller største LSK-legenden blir publisert lørdag.

De 17 intervjuene har hatt ytterligere 22 sponsorer: Fredrik Gulbrandsen, Strømbergs Plast, Nortekk, Køhns, Norges Varemesse, Huser Entreprenør, Breidablikk Eiendom, Duvi Pensjon, Hans Martin Nakkim, LillestrømBanken, Areal & Bolig, Fjerdedag Fisk, Femtedag Fugl, Kanari-Fansen, Pøbel MC Lillestrøm, LSK-Lauget, Saxi Produkter, Åkrene Mek, Team Wangen, Espen Westeren, Polarbrød og Eie Eiendomsmegling.

Design- og reklamebyrået Bajasen har vært til stor hjelp i redigeringen av innslagene. Flere privatpersoner har også vippset mindre pengebeløp. Lillestrøm Sportsklubb er svært takknemlig for all støtte.

- Det er utrolig hyggelig at så mange har bidratt. Forhåpentligvis har også intervjuene med gamle LSK-helter vekket gode minner og skapt varme følelser hos alle som er glade i LSK. Kanskje også for noen som heier på andre lag. Og til Spetalen kan jeg si en ting: Vi har også vært litt engstelige! Men til neste år blir vi gode. Veldig gode, sier daglig leder i LSK, Robert Lauritsen.

Vi stenger ikke God fugl-aksjonen riktig ennå. Har du lyst til å bidra? VIPPS til 118038 eller kontonummer 1503.46.11413. Merk innebetalingen med «God fugl». 

God jul!


Annonse fra Eliteserien: