Sondre Sjøgren Jakobsen ansatt som ny fysioterapeut

Lillestrøm Sportsklubb styrker det medisinske apparatet i klubben og har ansatt Sondre Sjøgren Jakobsen som ny fysioterepeut. 30-åringen fra Skien kommer fra tilsvarende stilling i Sogndal.

Annonse:

- Jeg har blitt veldig godt tatt i mot av Geir Kåsene (fysisk trener), spillergruppa og de andre i støtteapparatet. Jeg har fått et kjempegodt inntrykk av klubben, og trives veldig bra, sier Sondre Sjøgren Jakobsen etter noen dager på plass i ny jobb.

- Fortell oss om bakgrunnen din?

- Jeg er fra Skien, er 30 år og utdannet meg som fysioterapeut i Danmark. Før jeg dro til Sogndal i 2020 jobbet jeg tre år i Stabæk. Jeg er fotballfrelst og hele intensjonen med studiet var å komme inn i toppfotballen, svarer han.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Haugesund!

Fysisk trener Geir Kåsene er svært fornøyd med at telemarkingen forsterker teamet som også består av Erik Kveen i en 50 prosent-stilling.

- Vi ønsket å utvide det medisinske støtteapparatet med en fulltidsstilling. Vi ønsker flere hender og en bedre og tettere oppfølging av spillerne. Med Sondre på plass har spillerne allerede fått det. Dette blir et klart løft for oss i tida fremover. Sondre er flink til å følge opp spillerne, er vant til å være i fotballmiljøet og skaper god stemning i garderoben, sier Geir Kåsene.

Vi ønsker Sondre Sjøgren Jakobsen velkommen til LSK!  

Annonse fra Eliteserien: