Sønderknust etter finaletap mot Brann

(Brann - Lillestrøm 2-0) Ruben Gabrielsen og de andre LSK-spillerne var langt nede etter at bergenserne sikret cupgullet med scoringene til Ole Didrik Blomberg (bildet) og Bård Finne.

Brann åpnet best, og selv om LSK kom til noen store sjanser, så var bergenserne toneangivende i store deler av kampen.

I strålende solskinn sørget et fullsatt Ullevaal stadion for en fantastisk ramme med to store supportergrupper som lagde et voldsomt tribuneliv.

BARE NESTEN: Branns Japhet Sery Larsen og Akor Adams hadde mange tøffe dueller under cupfinalen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Brann festet tidlig grepet om det som skjedde ute på gressmatta, og for LSKs del må det være lov å si at man aldri kom opp på det nivået man hadde håpet å være på.

16 minutter ut i kampen satte Blomberg inn ledermålet, og da Bård Finne økte til 2-0 etter 62 minutter ble det veldig tungt for Lillestrøm.

Noen store muligheter ble skapt, og Akor Adams satte en offisde-avblåst avslutning i mål, men man klarte aldri å feste et skikkelig trykk på Brann.

Dermed kunne bergenserne juble etter 2-0-seieren som også betyr at LSK går glipp av Europacup-spill denne sesongen.