Sommerferien er over - tilbake med glede og energi

Det var både god stemning og mye energi ute på Åråsen-gresset da LSK-spillerne møttes til den første treninga etter årets sommerferie.

Annonse:

- Alle er tilbake med god energi, er glade og uthvilte - og gleder seg til å komme i gang igjen. Nå får også spillerne som sliter med småskader tid til å komme tilbake i full form, sier Akor Adams, som selv ferierte i Budapest i den lille Eliteserie-pausen.

- Det var godt å få en pust. Det har vært en hektisk vårsesong, og jeg tror alle trengte en liten pause. Så er den jo ikke lengre enn at vi ikke taper noen form eller noe sånt. Eller: Jeg har kanskje tapt litt form, ikke spillerne. Det var ordentlig liv på økta, sier Geir Bakke med et smil.

Spillerne fikk en drøy uke sommerferie før troppen ble samlet på Åråsen i dag. Trener Bakke likte det han fikk se, og ser fram til å få trimmet laget inn mot de resterende to tredjedelene av sesongen. Søndagens kamp mot Aalesund er som kjent utsatt på grunn av Mads Hedenstad Christiansens deltakelse i U21-EM. Dermed blir hjemmekampen mot Tromsø 2. juli neste gang det skal kjempes om seriepoeng.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Tromsø søndag 2. juli!

Se video-intervju med Geir Bakke:


 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 21.06.2023
Skrevet av: Morten Stokstad og Andreas Aalling (video)