Solbakken på besøk - tror på en ny sterk LSK-epoke

Ståle Solbakken og Frode Kippe rakk å spille sammen noen måneder på Åråsen i 1997. I dag var den nyutnevnte landslagssjefen på besøk hos gamleklubben.

Annonse:

Solbakken så først laget trene i LSK-Hallen før han spiste lunsj med trenerteamet og klubbledelsen på Åråsen. 

- Jeg må følge opp de klubbene jeg kan følge opp. Morsomt å være tilbake i LSK-Hallen, og fint å være til stede på en trening, sier den norske landslagssjefen.

LSK-LEGENDE: Ståle Solbakken hadde gode sesonger på Åråsen på midten av 1990-tallet.
LSK-LEGENDE: Ståle Solbakken hadde gode sesonger på Åråsen på midten av 1990-tallet.

Covid-19-restriksjonene legger naturligvis også begrensninger på hans jobb som landslagstrener. 

- Det blir mye Wyscout og analyseverktøy, så vi har god oversikt over alle spillerne og motstanderne. Problemet er at man ikke får møtt spillerne ansikt til ansikt. Vi får ikke hatt den gode samtalen før vi møtes. Men sånn er det, sier Solbakken, som uansett vil følge de norske toppklubbene tett.

- Eliteserien skal følges nøye. Vi må være til stede på stadionene rundt omkring. Det er bra for norsk fotball hvis vi kan finne noen spillere som kan klemme seg inn i troppen.

- Hva tror du om LSK i comebacket i Eliteserien?

- Jeg tror Lillestrøm skal være fornøyde hvis man klarer å komme seg unna nedrykksstriden. Starte en nyetablering der man kanskje får utviklet noen nye spillere samtidig som man spiller ålreit fotball og får kjent litt på trykket på Åråsen igjen. Det kan være en god start på en ny sterk Lillestrøm-epoke. Alt ligger jo egentlig til rette når man ser de treningsforholdene som er her, og den entusiasmen som er tilbake etter et tøft år i OBOS-ligaen, sier Ståle Solbakken.

Les også: God Fugl: Solbakken hyller LSK-miljøet

Se video-intervju med Ståle Solbakken:


Annonse fra Eliteserien: