Solbakken om opprykket: - Mye å si for Fotball-Norge

Landslagssjef Ståle Solbakken er glad for at Lillestrøm igjen er tilbake i Eliteserien.

Annonse:

Den tidligere LSK-spilleren - som var til stede på søndagens kamp på Briskeby - gratulerer gamle venner med opprykket som ble sikret da Ull/Kisa slo Sogndal i går.

- En gjenganger er tilbake. Det har mye å si for Fotball-Norge at Åråsen er en Eliteserie-arena igjen. Jeg håper at man kan bygge opp et enda mer slagkraftig lag, slik at man kan prege Eliteserien mer enn man har gjort de siste årene, sier Solbakken til lsk.no.

Han er ikke den eneste fotballpersonligheten med en fortid på Åråsen som gleder seg over at LSK spiller i Eliteserien i 2021. Æresmedlem og tidligere trener Ivar Hoff kan melde om svært god stemning rundt det faste kaffebordet i dag tidlig.

- Helt nydelig. Jeg var på plass fem over seks i dag, og sjelden har det vært så mange blide folk der så tidlig, forteller Hoff.

Les også: Jubelscener og gledestårer etter at opprykket ble sikret

Han var selv oppmann og fremtredende lederskikkelse i LSK sist gang klubben rykket opp en divisjon: I 1974.

- Jeg har jo glemt hvordan det var å rykke opp. Det er helt utrolig. Du blir helt matt, egentlig. Du har gått og trodd på det hele tiden, men det er så godt når det først skjer. Dette fortjente alle som er glade i LSK, sier Ivar Hoff, rørt og lykkelig over at LSK rykket opp på første forsøk.

Les også: Signert Haaland-drakt kan bli din på juleauksjonen

Vi tåler vel et gjensyn med gårsdagens gledesscener og intervjuet med en rørt Mads Hedenstad Christiansen? Ja, vi gjør jo det:


Annonse fra Eliteserien: