Solbakken ber Åråsen-publikummet samle seg

Ståle Solbakken har selv mange gode minner fra kamper der Åråsen-publikummet har løftet fram Lillestrøm-spillerne. FC København-treneren håper alt av supportere møter opp på søndag for å hjelpe laget til seier mot Sarpsborg 08.

Annonse:

Følgende melding har tikket inn til LSK Media fra Solbakken - en av de største Lillestrøm-heltene som har vært i klubben:

- Alt fra vanlige tilskuere til kanarifans, bøfler, patrioter og den gamle drosjebenken med Finn Bjerk i spissen må stå sammen i samtlige 90 minutter. Det ligger en voldsom kraft i et samlet Åråsen. Sammen kan dere klare dette. Jeg tror det går. Lykke til!

En rekke tidligere spillere - som Frode Grodås - kommer på kampen for å heie LSK fram til tre poeng og fornyet kontrakt i Eliteserien. Grodås er helt enig med Solbakken: Publikumsstøtten har mye å si i en slik kamp.

- Som spiller glemmer man aldri de kampene der det har vært skikkelig bra trøkk. Det som er like viktig, er at publikum er positive. Så i morgen er det på det med det gule skjerfet. Det er ikke så ofte jeg skriker litt på fotballkamper, men det skal jeg gjøre i morgen, sier den tidligere storkeeperen Grodås.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Sarpsborg 08!

Se Ståle Solbakken mimre om LSK-karrieren:


Annonse fra Obos-ligaen: