Snytt for straffe: Målløst mot Øygarden

(Øygarden - Lillestrøm 0-0) Her bruker LSK-utlånte Charles Ezeh hånda på en knallhard corner fra Thomas Lehne Olsen - og redder på streken. LSK skapte klart mest i vest, men måtte ta til takke med ett poeng.

Det positive: Differansen opp til direkte opprykk ble ett poeng mindre etter denne runden. KFUM slo overraskende Ranheim i Trondheim, og dermed er LSK sju poeng bak trønderne.

Kampen mot Øygarden ble aldri noen velspilt underholdningsbombe, men gjestene skapte stort sett det som var av sjanser og muligheter foran mål.

Det skulle ta 23 minutter før notatblokka fikk blekk på seg, og det var en dobbeltsjanse for LSK som nær resulterte i scoring. Først dunket Thomas Lehne Olsen til på et frispark fra langt hold. Øygarden-keeperen måtte gi retur, der Kaan Kairinen fikk avsluttet ganske hardt og brukbart - men målvakten reddet til corner.

38 minutter ut i omgangen var det Ebiye Moses som kom til en bra mulighet etter en fin pasning fra Daniel Gustafsson. Keeper reddet til corner, og på det påfølgende hjørnesparket ble gjestene snytt for straffespark. Thomas Lehne Olsens knallharde corner var på vei mot nettmaskene - sikkert med litt hjelp fra den sterke vinden, men LSK-utlånte Charles Ezeh sto på streken og fikk klarert unna - med hånda.

Men dommerteamet fikk dessverre ikke med seg det som TV-bildene tydelig viste.

63 minutter ut i kampen slo Kaan Kairinen en nydelig pasning på hodet til Daniel Gustafsson, men LSK-toppscorerens heading gikk dessverre over. Laget til Geir Bakke kontrollerte kampen ganske fullstendig - uten å skape de helt store sjansene etter pause.