Snuoperasjon sikret seier for gatelaget

(Sandefjord - Lillestrøm 4-6) Onsdag 24 mai dro vi til Sandefjord for å krige om 3 poeng i Østlandsligaen. Troppen bestod av totalt 20 personer inkludert trenere. Dette var rekord-oppmøte på bortekamp!

Av Vidar Gundersen, trener for gatelaget

Vi ankom Release Arena og dro rett i garderoben. I garderoben la vi en slagplan hvor vi ville fortsette å spille ballen langs bakken, spille med stor ro og maks innsats. Dette har vi til tider vært svært gode på i de siste kampene.

Vi startet kampen veldig bra og tok ledelsen etter en strøken pasning fra Iliyas, til Mikal som enkelt satt 0-1. Laget fortsatte å dominere og produserte store sjanser, men fikk ikke ballen i mål. Sandefjord kommer mer inn i kampen og utligner fortjent til 1-1. Iliyas vil det imidlertid annerledes og scorer 1-2 kort tid etter. Nå har vi momentum og bør score flere, men Sandefjord utligner til 2-2 etter flott spill. I pausen bestemmer vi oss for å kjøre på videre. Maria i mål gjør et par store redninger og Thomas Willy står en veldig god kamp. Kampen var svært jevn og underholdende. Dessverre for oss scorer Sandefjord 3-2 og 4-2. Det ser ut som det går mot tap, men laget vil det annerledes. I løpet av de siste 12 minuttene scorer vi 4 mål og vinner kampen 4-6. For en sluttspurt!! Utrolig gøy å se at vi ikke gir opp når vi havner under, men bretter opp armene selv om det koker i topplokket.

Etter kampen samlet vi oss sammen med Sandefjord hvor det ble servert nydelig lasagne med salat. Super stemning mellom lagene og en nydelig dag i Sandefjord. Tusen takk til Sandefjord for flott mottakelse, kamp og mat etter kampen. Masse lykke til videre i sesongen.

Neste kamp for Løse Fugla er 31. mai mot Asker på kunstgresset utenfor LSK-hallen. Avspark er klokka 12.00 og det er gratis inngang.