Snøkaos, omdiskutert mål - og LSK-tap

(Bodø/Glimt - Lillestrøm 2-0) Hugo Vetlesen (bildet) la innlegget som endte med at Glimt tok ledelsen, men var ballen ute, eller var den det ikke? TV-bildene kunne ikke gi noe klart svar. Uansett: Hjemmelaget vant fortjent - selv om LSK skapte flere store sjanser mot slutten av kampen.

Sondre Brunstad Fet satte enkelt Vetlesens innlegg i mål etter 30 minutter, og fikk det enda litt enklere da flere av LSK-spillerne stoppet opp fordi de trodde ballen hadde vært ute.

- Kanskje ballen var ute, kanskje var den det ikke, men vi må uansett spille til dommeren blåser, sier Espen Garnås.

Rett før pause spilte Vetlesen en presis ball til Botheim - som økte til 2-0.

UTSATT: Kampen ble utsatt i 24 minutter slik at banemannskapet fikk ryddet kunstgresset for snø.

Kun fem-seks minutter var spilt av andre omgang da dommer Ola Hobber Nilsen måtte sende spillerne i garderoben på grunn av det voldsomme snøfallet. Først 24 minutter senere ble kampen satt i gang igjen.

Lillestrøm skapte flere store sjanser mot slutten av kampen, både Thomas Lehne Olsen, Eskil Edh, Daniel Gustafsson og Ifeanyi Mathew kunne ha scoret mål, men det ville seg ikke i Bodø denne søndagskvelden.

- Bodø/Glimt er gode. Vi henger ikke med i svingene i store perioder i kampen. Vi må bare bli bedre, vi ser hvor lista ligger, sier trener Geir Bakke til Discovery etter kampen.

Selv om det ble tap i Bodø, er LSK fortsatt med i kampen om fjerdeplassen i Eliteserien - som kan gi spill i Europa neste år. I og med at både Kristiansund og Rosenborg tapte, er det fortsatt bare ett poeng opp til fjerdeplassen. Men da bør Strømsgodset slås på Åråsen lørdag 27. november.

- Vi skal ut å angripe den kampen. Vi har litt å revansjere etter det første oppgjøret, sier Espen Garnås.

Her kan du kjøpe billett til kampen mot Godset!