Snakket ut om oppturer og nedturer: Da Hank møtte Frode

Det ble en personlig og nær samtale om livets oppturer og nedturer da Hank von Helvete (45) og Frode Kippe (40) møttes i Kanari-Fansens podcast.

Annonse:

Sammen med Fredrik Østbye satte Hans-Erik Dyvik Husby - bedre kjent som Hank von Helvete - seg ned med LSK-kapteinen for en laaaang samtale i en av losjene på Åråsen mandag.

- Jeg måtte bare møte the man, the myth and the legend, sier den velkjente sangeren og skuespilleren om LSK-kaptein Frode Kippe.

De to har møttes tidligere, men aldri pratet så nært og personlig som under den halvannen time lange podcast-seansen.

Her kan du høre podcasten med Hank von Helvete, Frode Kippe og Fredrik Østbye!

- Jeg ble nysgjerrig da jeg hørte at Hank ville ha en lengre prat i Kanari-Fansens podcast. Og dette ble jo en annerledes samtale enn det jeg er vant med fra vanlige intervjuer med sportsjournalister, sier Kippe.

En åpenhjertig Hank von Helvete fortalte hvorfor han har blitt så glad i Lillestrøm som sted og Lillestrøm Sportsklubb. Og han snakket mye om sine nedturer og oppturer i livet - og dro parallellen til et LSK som også ofte har gått på snørra. Men som alltid reiser seg.

- Du elsker jo å gå på snørra, du! melder den tidligere Turboneger-vokalisten til LSK-kapteinen.

- Det har vært tøffe kamper og tøffe år der det har sett bekmørkt ut. Men vi gir aldri opp. Og kommer alltid tilbake. Vi skal aldri bli banket opp, for så ikke å komme tilbake igjen. Dessuten er vi hatet av så mange. Det er oss mot resten av verden. Det er kult, melder Kippe, som også åpner opp om mange temaer han ikke har snakket om før.

Vi anbefaler - på det sterkeste - at du tar deg tid til å høre på Kanari-Fansens splitter nye podcast; Frode Kippe-spesial.

Annonse fra Obos-ligaen: