Smertefullt tap for Åsen: - Jeg har blitt veldig glad i klubben og byen

Gjermund Åsen (30) var langt nede etter at Kristiansund avgjorde på kampen på slutten. Trønderen forteller at han har et inderlig ønske om å gi gode fotballopplevelser tilbake til alle som er glade i LSK.

Annonse:

- Prestasjonen er ok. Det bølger litt fram og tilbake, og vi har noen sjanser. Men så slipper vi inn et bingo-mål. Det er tungt. Vi visste det kom til å bl tight. Men vi tar ikke vare på sjansene våre. Det som svir og skuffer mest er at vi slipper inn mål så sent i matchen, sier Gjermund Åsen.

Den utlånte Rosenborg-spilleren flyttet til Lillestrøm i vinter og forteller at han på kort tid har fått sterke følelser til både klubben og byen. Derfor svir bitre tap - som mot Kristiansund - litt ekstra.

- Jeg har blitt veldig glad i klubben og byen på veldig kort tid. Jeg vil virkelig gi noe tilbake til fansen og alle som bryr seg om Lillestrøm. Jeg har blitt tatt veldig godt i mot. Alle er vennlige og har vært veldig behjelpelige siden jeg kom til Lillestrøm. Jeg har så inderlig, inderlig lyst til å gi gode prestasjoner og poeng tilbake til de som bryr seg om Lillestrøm. Det er en ordentlig familieklubb som jeg har blitt veldig, veldig glad i på kort tid, sier midtbaneeleganten.

Se video-intervju med Gjermund Åsen:


Annonse fra Eliteserien: