Smárason vil vinne derbyet for fansen

Arnór Smárason (30) har et inderlig ønske om å kunne gi supporterne en etterlengtet opptur i lørdagens derby mot Vålerenga.

Annonse:

Den siste bortetriumfen mot Vålerenga kom i 2012. Islendingen tørster etter slå erkefienden i Oslo.

- Dette er en perfekt mulighet for vår del til å kunne sette fyr på sesongen. Vi har underprestert så langt. En seier mot Vålerenga vil gi oss et enormt løft. Og det har vi alle muligheter til å klare, sier Smárason.

Han fikk selv med seg fjorårets møte med VIF på Åråsen. Den gang hadde gjestene marginene med seg og tok alle poengene. Lørdag tenker ikke Arnór Smárason på noe annet enn seier.

- Vi er kjempesultne på å få en seier på bortebane. Og ingenting vil smake bedre enn å vinne mot Vålerenga. Fansen var hadde fortjent det mest av alle. Jeg håper virkelig vi kan gi tre poeng tilbake til dem. Det hadde gledet meg noe helt vanvittig.

Han håper selvsagt at så mange LSK-tilhengere som mulig drar på kampen.

- Det er en tøff bortebane, og da er det naturligvis viktig at vi også vinner kampen på tribunen. Jeg kan love alle at vi kommer til å gi absolutt alt. Og jeg tror nesten ingen kommer til å bli gladere enn meg hvis vi slår Vålerenga, sier Arnór Smárason.

Her kan du kjøpe billetter på LSKs supporterfelt!

Husker du den deilige seieren mot Vålerenga for ti år siden? Her kan du få et gjensyn:


Annonse fra Eliteserien: