Smárason på bedringens vei

Arnór Smárason trener fortsatt ikke for fullt etter kneskaden som han har slitt med i vinter, men føler at han er på bedringens vei.

Annonse:

Fra tribunen har han måttet følge lagkameratene i de to første kampene. Poengfangsten har vært bra - med fire poeng på to kamper - men islendingen innrømmer lett at han gjerne skulle ha bidratt på banen.

Les også: Bestill nå: Tror på utsolgt bortefelt mot Sarpsborg

- Det er mye nerver på spill når man ikke får spille selv. Men jeg synes gutta har gjort det bra. Vi har fire poeng og ligger der vi skal ligge etter to runder. Det er bra, selv om man naturligvis vil bidra selv også. Men det kommer, sier Arnór Smárason.

- Hva er status på kneskaden din?

- Jeg er på bedringens vei. Jeg håper at jeg skal være i full trening om ikke så lenge. Det er vanskelig å si akkurat når det blir, men jeg tar steg for steg. Det ser positivt ut. Samtidig er det viktig å være smart. Ikke ta for raske avgjørelser.

30-åringen tror mulighetene for poeng også i søndagens kamp mot Sarpsborg er gode. I så fall kan det bli en ren toppkamp mot Molde på Åråsen andre påskedag.

Her kan du kjøpe billetter til Lillestrøm - Molde!

- Vi har bra muligheter mot Sarpsborg. Vi har selvtillit i laget. Det er veldig bra at vi har fått Thomas Lehne Olsen i gang direkte. Moses har også kommet inn og gjort det bra, sammen med resten av laget. Vi har gode muligheter mot Sarpsborg.

Her kan du se video-intervju med Arnór Smárason:


Annonse fra Obos-ligaen: