Smárason og Baccay på LSK Rovfugla-trening

Den nye fadderordningen - der A-lagsspillerne følger opp et yngre lag i klubben - er i full gang. Tirsdag var Arnór Smárason og Josef Baccay med på treninga til LSK Rovfugla G10.

Annonse:

- Et meget vellykket opplegg. Smárason og Baccay fortalte om sin fotballbakgrunn, svarte på spørsmål fra spillerne og deltok deretter aktivt i coachingen på treningsøkta. På søndag er det i hvert fall 30 «rovfugler» som gleder seg til å heie på fadderne sine i kampen mot Tromsø, sier trener Henning Borgersen, trener for G10-laget og barnefotballansvarlig i breddeutvalget.

- Åråsen er for meg et veldig spesielt sted. Jeg håper at mange av dere også kommer til å spille der en dag, sa Smárason til de unge og håpefulle spillerne.

Opplegget med fadderordningen er i full gang, og spillerne på A-laget har blitt tildelt ulike jente- og gutteårganger som de skal følge opp gjennom sesongen.

- Breddeutvalget har jobbet med å få til en fadderordning i flere år sammen med administrasjonen i LSK, og vi er veldig fornøyd med at vi nå har fått det til. Dette har en stor positiv effekt for de yngre lagene, samtidig som det også vil sørge for at flere i breddeavdelingen drar på Åråsen på kampdag, sier Borgersen.

Her kan du kjøpe billett til søndagens kamp mot Tromsø på Åråsen!

Her kan du se video fra da Smárason og Baccay besøkte LSK Rovfugla:


Annonse fra Eliteserien: