Smárason med privat bidrag til #VIERLSK-kampen

Rekordmange har allerede bidratt med et kronebeløp per tilskuer som kommer på Lillestrøm - Bodø/Glimt 6. oktober. Nå blir også Arnòr Smàrason (31) med og sponser LSK fra egen lomme.

Annonse:

- Alle bidrag er kjempeviktige. Jeg har også lyst til å hjelpe til, og betaler én krone per tilskuer som kommer mot Bodø/Glimt. Jeg vil samtidig oppfordre alle til å komme på kampen, slik at vi får dobbel effekt: Både støtte på tribunen og ekstra kroner i kassa, sier publikumshelten fra Island.

Les også: Ny kronekamp-rekord - èn måned før avspark

I forrige uke fikk LSK inn totalt 133 kroner per tilskuer på #VIERLSK-kampen. Hvis publikumstallet for eksempel blir 5000 mot Bodø/Glimt, vil det tilsvare 660 000 kroner.

Det samlede støtten vokser videre, noe Lillestrøm Sportsklubb setter stor pris på. Vi ønsker å rette en stor takk til Arnór Smàrason for at han bidrar til #VIERLSK-kampen fra egen lomme.

Samtidig ser han fram til en spennende høst - der lørdagens klassiker mot Rosenborg på Lerkendal blir et av mange høydepunkter.

- Jeg håper på mange fine opplevelser utover høsten, både på bortebane og på hjemmebane. Og at det blir ekstra mange tilskuere mot Bodø/Glimt. Forza Fugla, melder Smárason med et smil.

Annonse fra Obos-ligaen: