Smárason: - Jeg skal spandere middag på Brenden

(Sandefjord - Lillestrøm 1-3) Erik Brenden serverte to nesten ferdigscorede mål for Arnór Smárason. Islendingen takket, bukket - og lover å spandere middag på lagkameraten til uka.

Annonse:

Etter 26 minutter satte Thomas Lehne Olsen inn 1-0 på en nydelig pasning fra Daniel A. Pedersen, men deretter handlet det mest om Brenden og Smárason i det som skulle bli Lillestrøms første seier i Eliteserien siden 13. mai.

Med 13 minutters mellomrom sto Erik Brenden for to strålende forarbeid der han serverte ballen til Arnór Smárason. Islendingen kunne enkelt sette inn både 0-2 og 0-3.

Sandefjords Pau Morer reduserte mot slutten av kampen, men seieren var aldri truet. Dermed tok LSK den første trepoengeren i Eliteserien siden bortetriumfen mot Tromsø 13. mai.

- En veldig god følelse. Dette var en viktig seier, sier Arnór Smárason.

Den joviale islendingen var ikke sen med å invitere Erik Brenden på et gratis måltid etter godsakene han selv fikk servert i Sandefjord.

- Jeg skal be Brenden på middag til uka. Han fortjener et godt måltid på Aker Brygge nå, sier Smárason med et smil.