Smárason før Djurgården-møtet: - Vi er på rett vei

En optimistisk Arnór Smárason (30) ser fram til lørdagens treningskamp mot Djurgården - som samtidig blir et gjensyn med islendingens gamle hjemmebane i Stockholm.

Annonse:

Kampen spilles på Tele2 Arena lørdag klokka 15.00, og mange tilreisende Lillestrøm-tilhengere vil sørge for at det ikke bare er hjemmesupporterne som kommer til å lage tribuneliv på den flotte arenaen i svenskenes hovedstad.

- Det skal bli veldig gøy å komme tilbake. Jeg hadde noen bra år der. Det er en kjempefin stadion, og det blir en bra kamp og en bra opplevelse for oss, sier den tidligere Hammarby-spilleren Arnór Smárason.

De to Stockholm-klubbene deler som kjent hjemmebanen som sto ferdig i 2013. Islendingen har stort sett gode minner fra møtene med Djurgården.

- Jeg har ingen dårlige minner, i hvert fall. Jeg møtte Djurgården et par ganger, og tapte aldri i derby-kampene. Håper at det stimen fortsetter. Djurgården er et godt lag som har fått en ny trener, og det blir en bra utfordring for oss. Jeg håper på mye publikum, og en bra treningskamp for vår del.

Her kan du kjøpe sesongkort for 2019!

Islendingen gleder seg stort til sin første hele sesong i LSK-drakta, og er overbevist om at bedre tider er på vei.

- 2019 kommer til å bli en mye bedre sesong enn 2018. Vi har fått inn gode spillere som løfter laget. Jeg oppfordrer folk til å kjøpe sesongkort - for vi kommer til å gi alt. Vi har fortsatt litt tid. Det er mye vi jobber med og skal forbedre før serien starter. Vi er på rett vei, sier Arnór Smárason.

Sendingen på Djurgårdens hjemmeside begynner lørdag klokka 14.50, og du kan kjøpe tilgang til kampen for 79 kroner her.

Her kan du se video-intervju med Arnór Smárason:


Annonse fra Obos-ligaen: