Sluttspurt hjalp ikke - RBK vant 3-1

(Rosenborg - Lillestrøm 3-1) Her skyter Bjørn Maars Johnsen inn 3-0-målet til Rosenborg, og da hjalp det lite at LSK avsluttet kampen bra.

Annonse:

Daniel Pedersen reduserte til 3-1 på et innlegg fra Simen Rafn etter 64 minutter, og Aleksander Melgalvis hadde et par store sjanser til å score ytterligere mål, men trønderne dro i land seieren uten veldig store problemer.

Selv om de tok ledelsen på et omdiskutert ledermål - der Bjørn Maars Johnsen muligens var i offside da han mottok ballen fra Søderlund - og Samuel Adegbenro skjøt via både Joonas Tamm og tverrliggeren på 2-0-scoringen.

RBK skapte klart flest sjanser og vant fortjent.

- Skuffende at vi ikke fikk til et bedre resultat. I faser av kampen synes jeg vi spiller ganske bra, men det er også noen faser der vi ikke er gode - og blir hardt straffet for personlige feil. De var gode der framme til å utnytte de situasjonene. Hadde vi fått 3-2 på slutten, så kunne det ha blitt litt nerve i kampen. Men vi klarte dessverre ikke det, sier LSK-trener Jörgen Lennartsson til Eurosport etter kampen.

Daniel Pedersen scoret sitt første Eliteserie-mål for LSK, men var naturligvis skuffet over at det ikke ble poeng på Lerkendal.

- Jeg synes vi er ok med, men vi gjør noen feil som Rosenborg straffer oss hardt på, sier den danske midtbanespilleren.

På overtid var Aleksander Melgalvis svært nær ved å redusere nok en gang, men en mesterlig redning av André Hansen stoppet forsøket fra seks-syv meter.

- Det var et godt angrep. Jeg fikk avsluttet og traff målet, men Andre Hansen redder - og jeg klinker inn i ham med armer, hodet og alt, sier Melgalvis - som gikk ned for telling en liten stund etter sammenstøtet.

- Hadde vi fått et mål til så hadde det blitt kaos uansett. Vi var nær 3-2 ved flere anledninger. Men det blir tøft å ta poeng på Lerkendal når vi slipper inn tre mål, sier Melgalvis til Eurosport.

Hør hva Jörgen Lennartsson sa etter kampen:


Annonse fra Eliteserien: