Slørdahls første for LSK - opprykket markert med fansen

(Lillestrøm - Grorud 1-1) Først på overtid klarte LSK å omsette en av de mange sjansene i mål da Philip Slørdahl steg til værs og utlignet med sitt første seriemål for klubben.

Annonse:

Etter kampen ble opprykket til Eliteserien markert foran syngende fans på Åråsen. Samtidig ble både Arnór Smárason, Aleksander Melgalvis og Simen Rafn hyllet og takket for sine bidrag for LSK. Tre populære spillere som for alltid vil ha en plass i mange Lillestrøm-supporteres hjerter.

Årets siste seriekamp åpnet med et voldsomt LSK-press, men det ville seg ikke foran mål - selv om laget skapte mange store sjanser og ikke minst mange nesten-sjanser.

I stedet tok Grorud ledelsen etter 80 minutter på noe som aldri var straffespark, ifølge Simen Rafn. Oscar Aga scoret fra 11-meteren. 

Mot slutten ble blant annet Frode Kippe byttet inn i det som var hans siste kamp for LSK, og mange ventet kanskje at det var han som ville stige til værs på frisparket fra Kaan Kairinen på overtid. Men nesten 23 år yngre Philip Slørdahl tok ansvar og headet inn utligningen.

Med 1-1 på Åråsen reddet Grorud plassen i OBOS-ligaen. LSK takker pent for seg i samme liga, og ser fram til Eliteserien 2021.

Se video-intervju med Philip Slørdahl:


Se høydepunktene fra kampen:


Annonse fra Eliteserien: