Slørdahl før fredagens generalprøve: - Gleder meg utrolig mye

Gliset til Philip Slørdahl (19) har lett for å gå rundt. Det gjør det definitivt når det bare er halvannen uke igjen til seriestart! Fredag venter Kongsvinger i generalprøven.

Annonse:

Fredag formiddag setter LSK-spillerne på bussen til Gjemselund. Der Kongsvinger venter 14:00. Slørdahl gleder seg til generalprøven - og kjenner det begynner å krible i kroppen før seriestart.

- Jeg gleder meg utrolig mye. Det blir gøy å spille kamper som betyr noe igjen. Hverfall når det ser så bra ut også, så blir det ekstra gøy å spille.

Igjennom årets to oppkjøringer har stopperen fått mye spilletid, men har hard konkurranse i Salquist og Sinyan. Han synes LSK har sett sterke ut.

- Tror vi kommer til å gjøre det bra. Vi har sett sterke ut i de treningskampene vi har spilt - og har fått lagt ned mye god trening i coronapausen. Det ser 

19-åringen føler han er en utfordrer i spillergruppa.

- Jeg ser på meg selv som en liten utfordrer. En som ikke har så mye å tape og kan komme å bite i fra meg når jeg får sjansen.

PS! Slørdahl poserte med et LSK badehåndkle i en photoshoot tidligere i sommer. Nå som det er høysesong for sol og bading har vi lagt ut et tilbud, kan du kanskje trenge et håndkle? Sjekk det ut her.

Se videointervju med Slørdahl her:


Annonse fra Obos-ligaen: