Slo Stabæk i generalprøven

(Stabæk - Lillestrøm 0-1) Uba Charles og Lillestrøm var klart best og tok en fortjent seier over Stabæk i generalprøven. Nå kan seriestarten bare komme!

Høyrebacken var mye med, og kom blant annet til en stor sjanse etter godt forarbeid av Thomas Lehne Olsen, men skuddet for nesten åpent mål gikk over. Det var den største sjansen i første omgang.

NY SEIER: Henrik Skogvold og LSK fortsatte den gode treningskamp-trenden i generalprøven. Foto: Joakim Miøen

Like etter sidebyttet fikk LSK fortjent nok ledermålet. Martin Ove Roseth satte ballen i mål etter en del klabb og babb i feltet etter Gjermund Åsens corner.

Stabæk kom litt mer med mot slutten av andre omgang, men Lillestrøm leverte i det store og hele en solid generalprøve før serieåpningen hjemme mot Kristiansund mandag 1. april.

- Vi burde fått enda mer ut av det spillemessige overtaket, men vi vinner - og holder nullen. Det tar vi med oss, sier trener Andreas Georgson.

LSK (4-3-3): Mads Hedenstad Christiansen – Uba Charles Nwokoma, Espen Garnås (Kristoffer Tønnessen i 26 min. + tiilegg), Ruben Gabrielsen, Martin Roseth – Ylldren Ibrahimaj (Vebjørn Hoff i 26 min. + tillegg), Marius Lundemo (August Karlin i 20 min. + tillegg), Gjermund Åsen – Eric Kitolano, Thomas Lehne Olsen, Henrik Skogvold (Uranik Seferi i 11 min. + tillegg).

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Kristiansund!