Slik leder Bakke troppen i karantene-uka

Med hele spillertroppen fra kampen mot Jerv i karantene fram til lørdag kveld blir det en annerledes uke for Geir Bakke og resten av LSK.

Annonse:

- De som ikke er i karantene kan være på feltet å trene for fullt. Vi fyller på med våre unge lovende juniorer i tillegg, så da får vi ålreite økter ut av dette. Dessuten tok Jon (Knudsen) på seg keeperhanskene i dag, og gjorde en god jobb, sier Geir Bakke etter tirsdagens økt på Vigernesjordet.

Mange av spillerne som er i karantene trener for seg selv før og etter fellesøktene, og Bakke forteller om tett dialog og god oppfølging gjennom arbeidshverdagen. 

- Vi møtes digitalt klokka 10 hver dag der vi får sett hverandre og kommunisert. Da går vi gjennom dagen og får gitt de beskjedene som vi skal gi. Det fungerer fint, sier han.

Tre kamper gjenstår av sesongen som nå blir forskjøvet på grunn av Covid-19-smitte i flere av klubbene i OBOS-ligaen: Bortemøtet med HamKam og hjemmekampene mot KFUM og Grorud. Med seier i minst to av matchene er opprykket til Eliteserien sikret. 

- Vi må ha tre kamper på toppnivå der vi kontrollerer kampbildet mest mulig. Så må vi angripe. Vi må fram, vi må score mål - uten å være naive, mener LSK-treneren.

Se video-intervju med Bakke:


Annonse fra Eliteserien: