Slik leder Bakke LSK i corona-krisen

Lillestrøm-trener Geir Bakke og hans støtteapparat følger spillernes individuelle treningsprogram tett under corona-krisen. Uten fellesøkter er det også blitt anledning til å jobbe med detaljer man ellers ikke har så god tid til.

Annonse:

Onsdag var Bakke innom Åråsen for å delta på et digitalt frokostmøte med sponsorene, og han benyttet også muligheten til å inspisere gressmatta som kommer til å bli aldeles strålende når fotballkampene etter hvert begynner å rulle.

- Det er litt spesielt. Geir Kåsene har kontroll på den fysiske biten, som er det viktigste å ta tak i nå. Han har stålkontroll der. Gutta trener godt. Testene vi får inn viser at ting er på stell og at man er absolutt i rute. Men vi må passe på ikke å kjøre en overkill også, sier Geir Bakke. 

Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball håper å kunne starte opp seriespillet i slutten av mai - så sant det er forsvarlig. Men alt avhenger av hvordan spredningsfaren av corona-viruset er i tiden som kommer.

- Dette er en felles dugnad for hele nasjonen, ja, hele kloden for den saks skyld - og vi må gjøre ting i riktig rekkefølge. Men vi vet at vi har en gruppe som er langt framme på den fysiske biten. Samtidig har vi muligheten til å jobbe med ting vi ikke alltid har så god tid til ellers. Individuelle utviklingsmål og bevisstgjøring rundt spillernes roller, blant annet. Vi får også jobbet med videobilder. Så må vi bare forholde oss til at det er i hvert fall sju-åtte uker til seriestart, sier LSK-treneren.

Se video-intervju med Geir Bakke:


Annonse fra Obos-ligaen: