Slik blir LSK+-produktet

Vi har fått inn flere spørsmål etter lanseringen av LSK+. Her er svaret på mange av dem, og en litt mer detaljert oversikt over hva nysatsingen vil inneholde.

Annonse:

LSK+ skal gi deg noe mer enn det du fram til nå har fått via klubbens innarbeidede plattformer. På lsk.no vil du fortsatt få nyheter, intervjuer, kamprelaterte saker og hyppige oppdateringer som tidligere. 

LSK+ skal ikke være en konkurrent til Romerikes Blad. RB+ vil fortsatt vise eksempelvis de hjemlige treningskampene eksklusivt.

På LSK+ vil det bli flere direktesendinger, vi skal gå enda mer i dybden i våre intervjuer med sentrale aktører, vi vil vise flere kamper fra både akademiet og breddeavdelingen - og vi vil jevnlig publisere arkivgull fra klubbens historie. I tillegg vil det komme en del overraskelser som publikum forhåpentligvis setter pris på. 

Hovedsaklig var ønsket å ha et sted der vi kunne ha direktesendinger bak et billettsystem, men med LSK+ har vi muligheten til å by på større og annerledes TV-produksjoner, utvidet bildegalleri, lengre tekstsaker, livestreams og mye annet.

LSK Media skal fortsette å produsere alt innhold selv, og i den forbindelse har vi et ønske om å få inn flere frivillige som kan hjelpe oss med innholdsproduksjonen. Videomakeriet har utviklet systemet og hjulpet oss med å få opp løsningen.

Nesten alle penger som kommer inn via LSK+ går til LSK. Det er snakk om 2% av inntektene som forsvinner i avgift.

I dag kommer første episode av «Ukas portrett», først ut er Magnus Knudsen. Serien der du kommer litt i dybden på spillere og trenere vil komme hver fredag(med få unntak). Her kan du kjøpe LSK+-abonnement.

Ønsker du å være frivillig i LSK Media? Send en mail til [email protected].

Annonse fra Eliteserien: