Slaktet seg selv etter tap mot Ull/Kisa

(Ull/Kisa - Lillestrøm 1-0) LSK ble snytt for minst ett straffespark, men det ville hverken trener Geir Bakke eller kaptein Thomas Lehne Olsen fokusere på etter en av årets svakeste seriekamper.

Annonse:

- Vi må bare slutte å syte om det. Vi må konsentrere oss om prestasjonen vår, og vi er ikke i nærheten av å være så gode som vi forventer. Vi flytter ballen for sakte, vi flytter beina for sakte, vi er ikke presise nok og vi bruker for mange touch for å få kontroll på ballen. Det er ikke annet enn å beklage. Vi blir litt virvelløse dyr, og det må vi ta en liten runde på. Vi får riste litt i buret når vi kommer hjem, og det tar vi allerede i kveld, sier Geir Bakke, som tok med seg laget til Åråsen for å snakke ut om skuffelsen etter kampslutt.

Lillestrøm kunne ha tatt et langt steg mot opprykk med seier, men i stedet vant Ull/Kisa 1-0 i en ganske trist fotballkamp i et ufyselig høstvær på Jessheim-kunstgresset.

- Blytungt. Dette var ikke i nærheten av å være godt nok. Det er fryktelig skuffende - for vi var dårlige på Åråsen sist, og var veldig revansjesugne, sier en selvkritisk Thomas Lehne Olsen.

Steffen Jenssen headet først et Kisa-frispark i stanga - før han fulgte opp og satte returen i mål etter 51 minutter. I første omgang skulle LSK hatt straffespark da Morten Sundli bokset bort ballen innenfor egen 16-meter, men dommeren blåste hverken da eller de to gangene Thomas Lehne Olsen ble felt i andre omgang.

Uansett: LSK fortjente ikke mye mer etter en kamp der det nesten ikke ble produsert noen målsjanser.

- Vi er veldig skuffet over vår egen prestasjon, sier LSK-kapteinen.

Situasjonen i opprykksduellen mot Sogndal er imidlertid status quo - etter at Sandnes Ulf slo Eirik Bakkes mannskap litt tidligere på dagen.

Nå venter hengekampen mot Jerv førstkommende onsdag på Åråsen, og både trenere og spillere forventer en helt annen prestasjon da.

Se video-intervju med Geir Bakke:


Se video-intervju med Thomas Lehne Olsen:


Se «høydepunktene» fra kampen her:


Medieavdelingen retter en stor takk til Zen Finans som bidrar til mediedekning på bortekamper.

Zen Finans hjelper nordmenn med å få lån med betalingsanmerkning og lån med inkasso gjennom sine samarbeidsbanker. De kan også hjelpe deg som opplever tvangssalg av bolig og lønnstrekk, gjennom å gi et “omstartslån” (et lån med sikkerhet i bolig).

Annonse fra Eliteserien: