Skuffet etter poengdeling i Tromsø

(Tromsø - Lillestrøm 1-1) Et tidlig straffemål av Arnór Smárason sørget for at LSK ledet lenge på Alfheim. Men i andre omgang kom hjemmelaget sterkt tilbake - og utlignet etter 78 minutter.

Annonse:

- Vi gjorde en god første omgang, men vi mistet initiativet etter pause. Pasningsspillet vårt ble for dårlig, og til slutt fikk de utligningen. Vi tar med oss ett poeng, og det er stor forskjell på uavgjort og tap når man møter lag bak seg på tabellen. Men jeg er skuffet over at vi ikke vant, sier trener Jörgen Lennartsson til Eurosport.

- Jeg er ikke fornøyd med ett poeng. Vi hadde muligheten til å vinne denne kampen. Jeg synes vi ledet fortjent til pause, men var alt for dårlig i andre omgang. Jeg er veldig skuffet over spillet vårt i andre omgang, sier Arnór Smárason til samme TV-kanal.

Det var isledningen som slo innlegget der Joonas Tamm ble revet i bakken, noe som sørget for at dommer Rohit Saggi dømte straffespark til LSK. Smárason satte ballen sikkert i mål etter 11 minutter.

I andre omgang kunne både Aleksander Melgalvis og Simen Rafn fått ytterligere et straffespark, men det kunne muligens også Tromsø ha fått. Spesielt stor var sjansen til Rafn - som løp med ballen fra egen banehalvdel og helt inn i Tromsøs 16-meter før han ble felt.

12 minutter før slutt utlignet Simen Wangberg på et innlegg fra Morten Gamst Pedersen. Headingen gikk via stanga og inn bak en sjanseløs Marko Maric.

Dermed endte kampen i Tromsø 1-1. Kommende søndag venter nok en bortekamp for LSK: Haugesund.

LSKs lag:

Marko Maric - Simen Rafn, Joonas Tamm, Tobias Salquist, Simen Kind Mikalsen - Aleksander Melgalvis, Daniel Pedersen, Fredrik Krogstad, Kristoffer Ødemarksbakken (Mats Haakenstad i 1 min) - Arnór Smárason (Sheriff Sinyan i 4 min) - Thomas Lehne Olsen (Ebiye Moses i 6 min).

Annonse fra Eliteserien: