Skuffende tap mot Stabæk - gledelig Roseth-retur

(Stabæk - Lillestrøm 1-0) LSK var best i en målløs første omgang, men det hjalp lite da Stabæk scoret kampens eneste mål etter pause. Et av få lyspunkter for Lillestrøm: Martin Ove Roseth var endelig tilbake fra start og klarte seg veldig bra.

Annonse:

25-åringen fra Volda var tilbake i startoppstillingen for første gang siden serieåpningen etter hodeskaden som holdt ham ute i nesten et halvt år.

Han holdt i en drøy time mot Stabæk før han ble erstattet med Uba Charles på stillingen 0-0.

Men ti minutter senere headet Simen Wangberg inn det som skulle bli kampens eneste mål etter en corner.

Lillestrøm forsøkte å presse på for en utligning, men kom aldri veldig nær i en heller kjedelig fotballkamp på Nadderud.

Den neste kampen blir garantert et fyrverkeri. Søndag 22. oktober er Vålerenga gjester på Åråsen. Den kampen ble utsolgt på én time, så det er dessverre ikke flere billetter å selge.