Skedsmo vil sette rekord med 800 barn mot FKH

I går var spillere og trenere fra LSK på klubbesøk hos Skedsmo. En av Norges største breddeklubber er æresgjest mot Haugesund - og har mål om å stille med 800 personer på Åråsen søndag. Det vil i så fall være rekord.

Annonse:

- Rundt 30 lag har allerede bestilt billetter til den kampen. Vi skal sette ny rekord på RB-tribunen på søndag. Vi skal være 800 stykker, sier daglig leder i Skedsmo FK, Jørn Ove Lunder.

LSKs arrangementssjef Truls Lühr Olsen er mektig imponert over mobiliseringen fra Skedsmo.

- Rælingen har rekorden på flest antall tilskuere fra klubber som har vært æresgjest på Åråsen. De var representert med 758 personer i 2017. Hvis Skedsmo klarer å stille med enda flere på søndagens kamp mot Haugesund, så skal jeg ta bølgen foran RB-tribunen, lover Truls Lühr Olsen - med et smil.

Mange unge og ivrige fotballspillere hadde møtt opp på torsdagens trening på Skedsmokorset. A-lagsspillerne med kaptein Frode Kippe i spissen ledet en økt med Skedsmo-spillerne, og også utviklingssjef Toni Ordinas hadde med seg sitt trenerteam. Besøket ble avsluttet med trenerforum for lederne i LSKs naboklubb.

Vi takker for at vi fikk komme, og ønsker den store Skedsmo-familien velkommen til Åråsen på søndag.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Haugesund på Åråsen søndag!


Annonse fra Eliteserien: