Sheriff om Gambia-suksessen: - Stort

Sheriff Sinyan (22) er tilbake i Norge etter to særdeles vellykkede kamper for Gambias A-landslag. Både Guinea og Marokko ble slått.

Annonse:

Sammen med blant andre Ebou Adams (til venstre på bildet) og Sulayman Bojang (Sarpsborg-spiller som er utlånt til Kongsvinger) har LSK-spilleren lagt bak seg et hendelsesrikt landslagsopphold. Sinyan - som har foreldre fra Gambia - spilte hele kampen da Guinea ble slått 1-0, og andre omgang da Marokko ble slått med samme sifre. I begge treningskampene spilte 22-åringen på midtbanen.

- Det var stort. Mange gode spillere, fin samling, og i det hele tatt bedre enn jeg hadde forventet. Vi slo både Guinea og Marokko som begge er langt foran oss på FIFA-rankingen. Jeg tror det var første gangen i historien at Gambia har slått Marokko i Marokko. Jeg synes det gikk bra for min egen del også, og har fått gode tilbakemeldinger, sier Sheriff Sinyan.

Les også: Bli med på åpen dag på Åråsen!

Han sier at han ikke har tatt en endelig avgjørelse på om han ønsker å satse på en landslagskarriere med Gambia fremfor en potensiell landslagsfremtid med Norge.

- Det er fortsatt litt åpent, så jeg får se det an fremover. Men det var veldig stort å debutere for landslaget til Gambia. Familien min er veldig stolte over det, sier Sheriff Sinyan.

Josef Baccay har også opplevd landslagssuksess den siste tiden: Han var involvert i begge seirene til G18-landslaget mot Portugal og Japan.

Her kan du kjøpe billett til Lillestrøm - Viking på søndag!

Annonse fra Eliteserien: