Sesongkort-promo: 70 år med Åråsen-minner

I sesongkort-promoen for 2021 hyller vi 70-årsjubilanten Åråsen Stadion og noen av menneskene som har skapt historien, minnene og de store øyeblikkene.

Annonse:

Vårt største ønske for den kommende sesongen er at vi får oppleve nye store øyeblikk sammen med Norges beste supportere på tribunen.

Her kan du kjøpe sesongkort som gjør at du står først i køen når Åråsen åpnes for tilskuere!

I filmen - som LSK har laget sammen med Creative Heads - har vi samlet en rekke sentrale personer i LSK-historien.

Kolbjørn Halvorsen (100) var mannen som ledet byggingen av Åråsen Stadion for 70 år siden og har hatt en rekke verv i klubben i de påfølgende årene.

Arne Scheie (77) vokste opp på Skedsmo som LSK-supporter og var til stede på klubbens første cupfinale i 1953. Den mangeårige NRK-kommentatoren har fulgt Lillestrøm tettere enn de fleste.

Sverre Heggtveit (81) spilte den avgjørende kampen mot Fredrikstad da LSK vant det første seriemesterskapet i 1959.

Per Berg (76) debuterte på A-laget i 1964 og var en nøkkelspiller på klubbens vei tilbake til toppen. Han har også vært en avgjørende støttespiller for LSK de siste 20 årene.

Ivar Hoff (73) ble oppmann i 1971 og var en av flere fremtredende ledere som dro klubben i riktig retning med offensive og nyskapende ideer.

Tom Lund (70) er tidenes beste norske fotballspiller og mannen som sørget for at LSK ble Norges beste lag i 1976 og i flere påfølgende år. Gjorde også Lillestrøm til best i landet som trener ti år senere.

Erik Karlsen (67) brukte to minutter og 30 sekunder på å score tidenes raskeste hat-trick mot Mjøndalen i The Double-sesongen 1977.  

Tore Kordahl (70) ble cupmester i 1978 og vant til sammen fem mesterskap for LSK.

Frank Grønlund (68) var kaptein da LSK vant norgesmesterskapet for tredje gang og fikk den store kongepokalen til odel og eie i 1981.

André Krogsæter (59) er tidenes cupfinalehelt med fire mål mot Vålerenga i 1985.

Bård Bjerkeland (59) var midtstopperklippe i en årrekke - ikke minst da LSK tok et suverent seriegull i 1986.

Tom Buer (51) er den yngste LSK-spilleren som kan kalle seg seriemester. Han var 19 år og seks måneder da gullet ble vunnet i 1989.

Kent Dysterud (51) var den første lederen i Kanari-Fansen, og det var i kjelleren hos familien Dysterud i Baglergata en gruppe ildsjeler la grunnlaget for supporterklubben som ble stiftet i 1992.

Arne Erlandsen (61) var trener da LSK tok klubbens siste seriemedalje. Poengfangsten i den imponerende 2001-sesongen hadde i en normal sesong vært godt nok til gull, men Lillestrøm måtte nøye seg med sølv - ett poeng bak Rosenborg.

Torgeir Bjarmann (52) var kaptein og målscorer for LSK da publikumsrekorden på Åråsen ble satt i 1-1-kampen mot Vålerenga i 2002. 13 652 tilskuere fulgte kampen på tribunen.

Mads Hedenstad Christiansen (20) hadde nettopp fylt 7 år og satt på første rad på den øverste tribunedelen i VG-svingen da LSK vant cupfinalen for første gang på 22 år i 2007.

Frode Kippe (43) var kaptein og den store cuphelten da LSK tok hjem NM-gullet for sjette gang i klubbens historie i 2017.

Thomas Lehne Olsen (29) var kaptein da LSK rykket opp til Eliteserien på første forsøk i 2020 - og skal sammen med Pål André Helland (31), Kaan Kairinen (22), Lars Ranger (22) og resten av årets spillertropp forhåpentligvis sørge for mange fine opplevelser på Åråsen i 2021.

Vi gleder oss til seriestarten og håper du vil være med oss også i år. Her kan du kjøpe sesongkort på Åråsen!

Se årets sesongkort-promo her:


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 20.04.2021
Skrevet av: Morten Stokstad (idé og manus), Emil Saglien Ruud (foto/video), Nicolai Pettersen (video/redigering) og Franck Bjaanes (rådgiver)
Kontakt: [email protected]